از چه مطالبی خوشتون میاد و برای بهتر شدن وبلاگ خودتون منو راهنمایی کنین.دوستدار همتون مسافر زمان.


آمار مطالب

کل مطالب : 475
کل نظرات : 53

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 5
باردید دیروز : 1
بازدید هفته : 5
بازدید ماه : 90
بازدید سال : 1524
بازدید کلی : 25180

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 5
بازدید دیروز : 1
بازدید هفته : 5
بازدید ماه : 90
بازدید کل : 25180
تعداد مطالب : 475
تعداد نظرات : 53
تعداد آنلاین : 1



Alternative content


f
تبلیغات
<-Text2->
نویسنده :
تاریخ : شنبه 4 مرداد 1393
نظرات

عملیات مرصاد

شكست در عملیات فروغ، باعث شكسته شدن رجوی در ذهن تعداد زیادی از نیروها و ریزش سازمان گردید بطوريکه تعداد كثیری از اعضا و هواداران سازمان جدا شدند.

در توجیه شكست عملیات ، رجوی گفت: تمامی اتكاء ما به ارتش و ایدئولوژیمان بود و روی عناصر سیاسی كار جدی صورت نداده‌ایم و آن را با قیام كربلا قیاس نمود كه امام‌ حسین(ع) نیز تمامی اتكای را بر دو عنصر شمشیر و ایدئولوژی خود نهاد و از معادله‌های سیاسی چشم‌پوشی كرد!! و همین باعث شكست گردید .

مقدمه

در تیرماه 1367 جمهوری اسلامی ایران رسما قطعنامه 598 را پذیرفت در حالی كه از بدو تصویب این قطعنامه در 30 تیر 1366، ایران آن را رد نكرده بود و برای تأمین اهداف خود، از طریق مذاكره با دبیركل سازمان ملل، برای پذیرش قطعنامه شروطی را طی نموده بود و در واقع عملا آن را به صورت مشروط پذیرفته بود.

اما به دلیل كارشكنی آمریكا، انگلیس و فرانسه در طول مذاكرات و ورود مستقیم آمریكا به جنگ با ایران، پس از مشورت و تصمیم مسئولان عالی‌رتبه، با موافقت امام خمینی، در 27 تیرماه سال 67 ایران اعلام كرد قطعنامه 598 را بدون قید و شرط پذیرفته است.

 

 

 

اما ارتش صدام در تاریخ 31 تیرماه به خاك ایران حمله كرد و از منطقه جنوب به سمت خرمشهر و اهواز پیشروی نمود. پس از ضد حملات موفق ایران، ارتش عراق در جبهه‌های میانی و غرب كشور نیز به عملیات نظامی مبادرت كرد كه آنها هم با بسیج مجدد نیروهای مردمی و نظامی جمهوری اسلامی، ناموفق شدند. در نتیجه نیروهای عراقی عقب نشینی كردند و رژیم عراق در اول و سوم مرداد ماه رسما عقب‌نشینی خود را از جبهه‌های جنوب و میانی و غرب كشور اعلام نمود. اما هم زمان عملیات مشترك عراق و سازمان منافقین آغاز گردید. چگونه سازمان منافقین تصمیم به عملیات گرفت؟پس از عملیات مهران، در جمع‌بندی رهبری سازمان، هدف عملیات بعدی، تهران منظور شد و برای رسیدن به حداكثر توان برای انجام این عملیات یك مقطع 3 ماهه در نظر گرفته شد و بلافاصله اعزام اعضا و مرتبطان سازمان از ایران و خارج از كشور به عراق، به طور وسیعی آغاز شد. همچنین سازمان در این مقطع به منظور جذب اسرا و استفاده از آنها در عملیات نهایی فعال‌تر شده بود. افراد تازه وارد و نیروهای ارتش سازمان تحت آموزش و مانورهای فشرده قرار گرفته بودند و در آموزش‌های جدید ، آموزش سلاح‌های ضد هوایی هم منظور شده بود.

پیش از این منافقین در تحلیل درون گروهی خود، امكان موافقت ایران با قطعنامه را غیرممكن دانسته و به صراحت اعلام می‌كردند: تنها در صورتی جمهوری اسلامی قطعنامه را خواهد پذیرفت كه به لحاظ سیاسی ـ نظامی و اقتصادی به بن‌بست كامل برسد. به عقیده آنان ، این اقدام به منزله فروپاشی نظام خواهد بود ...

تحلیل رجوی در مورد نتیجه جنگ ایران بود كه ایران به دلیل بسته بودن تمامی راه‌های بازگشت به صلح با عراق، ناچار به ادامه جنگ خواهد بود. هر قدر هم جنگ به طول بینجامد، از یك طرف توان نظامی و اقتصادی ایران بیشتر تحلیل می‌رود و از طرف دیگر بازگشت به سمت آتش‌بس و صلح غیر ممكن‌تر می‌شود و این جنگ تا شكست ایران ادامه خواهد یافت.

با اعلام خبر پذیرش قطعنامه از سوی ایران، نقشه‌ها و طرح‌های قبلی سازمان با بن‌بست مواجه شد. در آن شرایط، سازمان در كنار امیدواری به داشتن پشتوانه خرده عملیات‌های مرزی، حمایت نمایندگان كنگره و سنای آمریكا را نیز یدك می‌كشید.

در 30 خرداد 1367 نماینده كنگره و 14 سناتور آمریكایی طی نامه‌ای به جرج شولتز وزیر خارجه وقت آمریكا، از وی خواسته بودند كه به جنبش‌های مقاومت داخلی در ایران توجه كند، و در همین راستا حمایت از سازمان منافقین ـ مستقر در عراق ـ را اكیدا توصیه كرده بودند.

مروین دایملی نماینده كنگره آمریكا در روز دوشنبه 6 تیر ماه 67 در تظاهرات سازمان در واشنگتن شركت كرده و طی سخنانی كه از یكی از شبكه‌های تلویزیونی آمریكا هم پخش شد اظهار داشت: نباید دست از تلاش كشید، مطمئن باشید كه با كمی صبر و تلاش بیشتر به زودی از مهران به تهران رژه خواهید رفت . سازمان نوار ویدئویی سخنرانی مزبور را برای كلیه كادرهای سازمان پخش كرد.

سازمان برای فرار از وضعیت به وجود آمده ناشی از پذیرش قطعنامه توسط ایران، مجبور شد دست به حمله بزند تا به قول رجوی از سوخت رفتن نیروها جلوگیری نماید.

 

پیامدهای عملیات فروغ جاویدان (مرصاد) در سازمان منافقین

یكی از پیامدهای این عملیات، زیر سوال رفتن خط استراتژی سازمان، به تبع آن زیر سوال رفتن رهبری بود. سازمان استراتژی‌ و برنامه‌های مختلفی را از ابتدای تاسیس و خصوصا پس از پیروزی انقلاب مورد آزمایش قرار داده بود كه با ورود به فاز جدید و تشكیل ارتش آزادیبخش، همه آنها را به نوعی مردود و بی‌جواب قلمداد كرده بود و تنها راه مبارزه و براندازی نظام را مبارزه مسلحانه و جنگ نوین ارتش آزادیبخش دانسته بود.

با مطرح كردن این قضیه كه صلح طناب دار رژیم است و هیچ گاه رژیم صلح نمی‌كند اقدام به عملیاتهای جدار مرز و نهایتا چلچراغ و فروغ نمود و چون در عملیات فروغ جاویدان با شكست مواجه شد و صلح و آتش‌بس نیز میان ایران و عراق نیز برقرار شد.

لذا برای جبران این مساله، رجوی علت شكست و ناكامی را در پرسنل سازمان و بی‌ایمانی و ضعف آنها عنوان كرد و گفت:

اگر ایراد و مشكلی هست در خود شماست؛ خط مشی ما مشكلی نداشته است.

سازمان همواره با فرافكنی و برخوردهای ایدئولوژیك مترصد توجیه عملكرد خود می‌باشد. پس از شكست در عملیات فروغ، رجوی در یك نشست طولانی در عراق، علت شكست را به نیروها و ضعف ایدئولوژیك آنان معطوف داشت تا سرپوشی بر محاسبات غلط (اطلاعاتی و تحلیلی) خود بگذارد.

رجوی آخرین نقطه پیشروی (تنگه چارزبر=تنگه مرصاد) نیروهایش را بهانه كرد و اعلام داشت: شما در تنگه‌ی چارزیر گیر نكردید بلكه در تنگه توحید، زمین‌گیر شدید. و اضافه كرد: ضعف ایدئولوژیك شما باعث گردید تا در تنگه آرزوها و خصلت‌ها و خواسته‌هایتان درجا بزنید.

سپس با یك برنامه‌ریزی قبلی تعدادی از نفرات را صدا زد و از آنان سوال كرد: وقتی به تهران می‌رسیدی چه كاری برایت اولویت داشت؟ و سوال شونده بی‌درنگ پاسخ می‌داد: قصد داشتم پیش پدر و مادرم بروم و این پیروزی را به آنها تبریك بگویم. رجوی خطاب به بقیه نیروهای حاضر، از این روحیه به مثابه مادی شدن خصلت‌های بورژوازی یاد نمود و آن را در تضاد با ایدئولوژی مجاهدین خواند و گفت: خب، معلوم است با این تفكر، بایستی در چارزبر گیر می‌افتادیم، وقتی دیدار با فامیل بهانه‌ای برای رسیدن به هدف می‌شود، بالتبع از جوهر و تقدس هدف غائی می‌كاهد.

این خط در وادار كردن نیروها به خسّت و كم‌كاری و بی‌ایمانی و عدم باور به توانایی‌های خویش كه در جلسات عمومی انجام شد، نمود پیدا كرد.

به رغم این كار، شكسته شدن رجوی در ذهن تعداد زیادی از نیروها باعث ریزش نیرو گردیده، تعداد كثیری از اعضا و هواداران سازمان جدا شدند.

در راستای همین شكست، شعار محوری سازمان هم كه صلح وآزادی بود هم زیر سوال رفت. به همین دلیل است كه رجوی همیشه در سخنرانی‌هایش پس از عملیات فروغ، تاكید می‌نماید كه ما زاییده جنگ نبودیم كه با صلح از بین برویم و دایم بر این موضوع توقف و تاكید خاصی داشت زیرا در ذهن افراد این سوال مطرح شد كه ما برای تحقق صلح مبارزه می‌كردیم. اكنون كه صلح محقق شده چرا باید مبارزه كرد؟

پس از این نیز رجوی استراتژی جرقه و جنگ را دنبال می‌كرد (جرقه از سازمان، جنگ از دو رژیم ایران و عراق) قبول قطعنامه 598 از طرف نظام و شكست عملیات فروغ، استراتژی جنگ مسلحانه سازمان را به بن‌بست كشانید و یا حداقل این نگرانی را به دنبال داشت كه پس از آتش‌بس میان بغداد و تهران، تكلیف سازمان – ارتش آزادیبخش و مشی مسلحانه چه خواهد شد؟

رجوی در یك نشست اختصاصی با اعضا به این مهم پرداخت و با رسم یك مثلث روی تابلو نوشت:

یك ضلع این مثلث صلح است، یك وجه‌اش جنگ است و ضلع سوم نه جنگ و نه صلح. ضلع سوم شرایط فعلی است كه ما را قفل كرده و اگر این حالت به سمت صلح برود بی‌شك مجاهدین در خاك عراق به پایان خواهند رسید، لذا وظیفه‌ی ما این است كه زمان را جلو بكشیم.

رجوی ادامه میدهد : جامعه‌شناسی و روانشناسی طرف عراقی و رژیم، مبین آن است كه هیچكدام در پی صلح دائم نیستند و قطعا روزی جنگ دومی آغاز خواهد شد، وظیفه ما این است كه ضلع فعلی این مثلث (نه جنگ و نه صلح) را به سمت ضلع دوم یعنی جنگ دوم سوق دهیم. این استراتژی بعدها تحت نام جرقه و جنگ - جرقه از مجاهدین، جنگ از آنها – معروف شد و همه نیروها روی این استراتژی كوك شدند تا با ایجاد فتنه روابط و مذاكرات دو طرف را مخدوش كنند.

رجوی معتقد بود كه استخبارات و مخابرات (سازمانهای جاسوسی عراق) عراق زمینه مناسب‌تری نسبت به سیستم سیاسی و اجتماعی عراق دارند تا او بتواند با تحریك آنان استراتژی خود را جلو ببرد. از همین رو بخش رابطه با دو سرویس عراقی بسیار فعال شد تا دائما برای پیشبرد سیاست خود، فضاسازی نمایند.

اگرچه عمر رژیم صدام به آنجایی نرسید كه خواسته سازمان (جنگ دوم) تحقق یابد؛ ولیكن فضا به اندازه‌ای باز شد كه آنها توانستند در راستای عینی كردن مشی مسلحانه خود و ارتقا روحیه نفرات پاسیو شده (اصطلاح سازمان در مورد نیروهای ناامید) ، مسیر جنگ شهری را مجددا باز كنند و با خمپاره و ترور، تاكتیك قدیمی خود را دنبال كنند.

شكست در استراتژی و شعار محوری و همچنین تحولات منطقه‌ای همچون جنگ عراق علیه كویت و لشكركشی نیروهای چندملیتی علیه عراق و به تبع آن نزدیكی هرچه بیشتر عراق به ایران و سعی جدّی عراق بر حل ریشه‌ای مشكلات و معضلات موجود بر سر راه تعمیق روابط دو كشور، همه این مسائل موجب ریزش شدید نیرو گردید. بنا به گزارشات موثق حدود 2000 نفر نیروی بریده از سازمان در اروپا حضور دارند كه از عملیات فروغ به بعد شروع به انفصال نموده‌اند.

دیگر پیامد عملیات، محكومیت سازمان و عملیات فروغ از جانب گروههای اپوزیسیون بوده است. عمده‌ی گروههای مخالف جمهوری اسلامی نظیر حزب دموكرات كردستان، چپی‌ها و سلطنت‌طلبان، عملیات فروغ را نتیجه‌ی توهمات و خیال‌پردازی‌‌های رجوی دانسته و حتی برخی سازمان را عامل ایجاد وحدت در جمهوری اسلامی عنوان كردند.

پیامد دیگر عملیات فروغ جاویدان تلفات آن عملیات است. سازمان 1304 نفر كشته خود را رسما تایید و با عكس و زندگی‌نامه منتشر كرده است. تعداد مجروحین نیز بالغ بر 150 نفر برآورد شده است كه 700 نفر آنها معالجه سرپایی و سطحی داشته‌اند و 800 نفر بستری و بعضا جان سپرده‌اند. بر اساس اعترافات دستگیرشدگان و عكس‌هایی كه از بعضی اجساد شنناسایی شده تهیه گردیده است از مجموع 51 نفر هیئت اجرایی سازمان (مركزیت) حداقل 33 نفر از آنها در صحنه عملیات حضور داشته‌اند كه 16 نفر آنان كشته شده‌اند. لذا حجم ضربه به بدنه‌ی سازمان 50 تا 60 درصد بوده است و به كادر مركزی سازمان حدود 30 درصد ضربه وارد شده است كه این تعداد علاوه بر مجروحین و از كار افتادگانی است كه به عقب انتقال داده شده‌اند.

رضا پورآگل، مهدی افتخاری و مهدی كتیرایی از جمله كشته‌شدگان مركزیت در این عملیات می‌باشند. تجهیزات منهدم شده سازمان در مجموع نبردهای عملیات فروغ جاویدان 612 خودرو از انواع مختلف، 72 تانك و زره‌پوش، 21 توپ 122 میلیمتری و 51 تفنگ 106 میلیمتری كه عمدتا بدون خودرو حمل‌كننده بودند برآورد گردیده است. آمار غنایم نیز حدود 500 دستگاه انواع خودرو و مقادیر زیادی تجهیزات انفرادی و جمعی بوده است.

تنها پیامد مثبت این عملیات برای سازمان از بُعد تبلیغاتی بوده است. یكی از محورهای اساسی در مانور تبلیغاتی و ژست تشكیلاتی آنان پیشروی نیروهای سازمان تا حوالی كرمانشاه است و همیشه روی این مطلب مانور تبلیغاتی می‌داده‌اند.

از زمان عملیات فروغ تاكتیك‌های سازمان تغییرات فاحش داشته است اما استراتژی سازمان كاملا حفظ شده است. سازمان معتقد است كه در عملیات فروغ چون سازمان فقط به ارتش متكی بوده است عملیات به شكست منجر شده است.

پس از مدتی كه از عملیات فروغ گذشت، رجوی در نشست عاشورا زمینه لازم را برای انتقال بخشی از سازمان به اروپا و شروع به كار سیاسی فراهم نمود. رجوی در نشست موسوم به عاشورا، با یك مقدمه طولانی از قیام كربلا، شكست نظامی امام حسین (ع) نه به خاطر بحث نیرویی او بود (72 نفر در مقابل 3000 نفر) بلكه این شكست بدان معطوف می‌گردد كه امام حسین تمامی انرژی خود را روی شمشیر و ایدئولوژی خود گذاشت و از نقش عناصر خارجی غافل گردید. ما كه او را رهبر عقیدتی خودمان می‌دانیم و معتقدیم كه باید از قیام كربلا درس بگیریم، ضمن اعتقاد كامل به شمشیر و ایدئولوژی مجاهدین باید از تجربه مولایمان بهره برده و در پی كسب مشروعیت آلترناتیوی خود در عرصه بین‌المللی باشیم. من بعد مجاهدین و ارتش آزادیبخش در عراق تحت مسولیت مسعود رجوی به راهبردی كردن استراتژی جرقه و جنگ مشغول شدند و با مطرح كردن مریم رجوی به عنوان رئیس جمهور برگزیده و انتقال او و بسیاری از نیروهای قدیمی به فرانسه و فعال كردن شورای ملی مقاومت، عملا مبحث حمایت‌های سیاسی، جذب نیرو و مالی سازمان در اروپا و آمریكا سازماندهی نمودند.

از آن پس و با همین توجیه و در پی بن‌بست نظامی تحمیل شده، خط كار سیاسی در اولویت قرار گرفت ولی هیچ‌گاه دنباله‌روی از مشی مسلحانه به عنوان تنها راه مقابله با جمهوری اسلامی ایران، به كناری گذاشته نشد.

 

خلاصه گزارش عملیات :

نام‌ عمليات: مرصاد

زمان‌ اجرا: 3/5 /1367

تلفات‌ دشمن‌:4800 (كشته، زخمي‌ و اسير)

رمز عمليات: يا صاحب الزمان (عج)

مكان‌ اجرا: خطوط جبهه میانی جنگ

ارگان‌هاي‌ عمل‌كننده: نیروهای ارتش جمهوری اسلامی و رزمندگان‌ سپاه‌ پاسداران‌ - در دو مرحله

اهداف‌ عمليات: در هم کوبیدن تجاوز نیروهای منافق ضد انقلاب و باز پس گیری مناطق اشغال شده

تعداد بازدید از این مطلب: 131
موضوعات مرتبط: خبر و رسانه , ,
|
امتیاز مطلب : 20
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5


نویسنده :
تاریخ : پنج شنبه 2 مرداد 1393
نظرات
در آستانۀ فرارسیدن روز جهانی قدس؛

روز قدس، حمایت از فلسطین، مقابله با اسلام انحرافی

در آستانۀ فرارسیدن این روز بزرگ که امسال باتوجه به جنایات حدود دو هفتۀ اخیر رژیم غاصب صهیونیستی و کشتار بی رحمانۀ زنان و کودکان و مردمان بی دفاع فلسطین از اهمیت دوچندان برخودار است، دکتر محمد طاهر یعقوبی، استادیار و عضوهیئت علمی گروه تاریخ دانشگاه پیام نور، در یادداشتی که به صورت اختصاصی در اختیار بولتن نیوز قرار گرفته، به اهمیت این روز بزرگ و مسئلۀ فلسطین، با نگاهی کارشناسی و عالمانه پرداخته است.

گروه سیاسی ، پس از پیروزی انقلاب اسلامی از جمله مسائلی که در حوزه سیاست خارجی از جانب امام خمینی (ره) به آن توجه و تاکید شد، مسئله حمایت از فلسطین در مقابل رژیم غاصب صهیونستی بود و در راستای همین سیاست بود که ایشان آخرین جمعۀ ماه مبارک رمضان را جهت اعلام همبستگی همۀ مسلمانان جهان با مردم مظلوم و ستمدیدۀ فلسطین و همدردی با آنان به عنوان روز جهانی قدس اعلام نمود.

به گزارش بولتن نیوز، در آستانۀ فرارسیدن این روز بزرگ که امسال باتوجه به جنایات حدود دو هفتۀ اخیر رژیم غاصب صهیونیستی و کشتار بی رحمانۀ زنان و کودکان و مردمان بی دفاع فلسطین از اهمیت دوچندان برخودار است، دکتر محمد طاهر یعقوبی، استادیار و عضوهیئت علمی گروه تاریخ دانشگاه پیام نور، در یادداشتی که به صورت اختصاصی در اختیار بولتن نیوز قرار گرفته، به اهمیت این روز بزرگ و مسئلۀ فلسطین، با نگاهی کارشناسی و عالمانه پرداخته است.

در متن این یادداشت آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

روز قدس، حمایت از فلسطین، مقابله با اسلام انحرافی

آنگونه که بنیانگذار جمهوری اسلامی فرمودند: "روز قدس نشان‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دهنده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ صف‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بندی حق و باطل، صف‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بندی عدل در مقابل ظلم است. روز قدس فقط روز فلسطین نیست؛ روز امت اسلامی است." بر این اساس ملاک صف بندی حق و باطل چیست؟ چرا اکنون که مردم غزه زیر آماج حملات صهیونیست ها قرار دارند، کشورهای اسلامی و حکومت به اصطلاح اسلامی داعش که ادعای مبارزه با باطل را دارد نظاره گر قتل عام مردم فلسطین هستند؟ آیا اصولا می توان از داعش و همفکرانش انتظار حمایت از فلسطین را داشت؟

داعش، اسلام انحرافی، ساخته و پرداخته دشمنان

دولت اسلامی عراق و شام که اختصارا داعش خوانده می شود، شباهت کاملی به اندیشه های وهابی دارد و اعضای آن تشکیل خلافت اسلامی و اجرای شریعت در عراق و سوریه را هدفشان انتخاب کرده اند. ابوبکر بغدادی خلیفه خودخوانده با نام اصلی "ابراهیم عواد البکری" مدتها در زندان های آمریکا در عراق به سر برد اما ناگهان آمریکایی‌ها در سال 1385 و درحالی که در آن زمان هیچ فردی مورد عفو آمریکایی‌ها قرار نمی‌گرفت،‌ او را آزاد کردند.

ادوارد اسنودن، افشاگر معروف اسناد اطلاعاتی آمریکا فاش کرد که داعش و خلیفه آن ابوبکر البغدادی، نتیجه همکاری اطلاعاتی آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی است. بنا به گفته اسنودن همکاری میان آژانس‌های امنیتی و جاسوسی این سه باعث شده تا شبکه‌ای تروریستی به نام داعش شکل بگیرد که توانایی جذب افراد تندرو و افراطی از سراسر جهان را داشته باشد. این طرح براساس نقشه‌ای از پیش طراحی شده با نام "لانه زنبور" اجرا شده است و براساس آن مقرر شده تا دینی جدید با نشانه‌ها و نمادهای اسلامی شکل بگیرد که در بردارنده احکام افراطی باشد. از خصوصیات دین جدید این است که هرگونه تفکر غیر همسو یا مخالفی را برنتابد و از بین ببرد.

داعشی ها می گویند تا زمانی که مبارزه با افراد مرتد و منافق پایان نیابد، آنها مأموریت جنگ با اسرائیل و یهودیان ندارند و در جای دیگر استدلال می کنند که قرآن گفته است منافقان خطرناک تر از کفار هستند. همچنین در طرح هفت مرحله ای القاعده، باید تمامی حکومت های فاسد و منفور عرب و در رأس آنها آل سعود را فروریخت و سپس در سرزمین های اسلامی تشکیل خلافت اسلامی داد.

آیا اصولا می توان پذیرفت که داعش قصد مقابله با آمریکا و اسرائیل و کشورهای عربی مانند عربستان را دارد ؟ اگر چنین است پس داعش با حمایت چه کسی و کدام قدرت ها ایجاد شد؟ نقش حمایتی امریکایی ها و کشور های اروپایی به صورت آشکار و نقش صهیونیست ها به صورت آشکار و پنهان در تقویت این گروه چگونه قابل توجیه است. سلاح های مدرن و پیشرفته ای که اینها در سوریه در اختیار دارند از کجا آمده؟ نقش حکومت های وابسته عربی مانند عربستان، قطر، اردن و... در به قدرت رساندن داعشی ها، چگونه قابل توجیه است؟

جنگ غزه، افشاگر چهره داعش و حامیانش

داعش تا امروز حتی یک کلمه علیه جنایات اسرائیل در غزه نگفته و در جواب اعتراضاتی که به همین دلیل به سران داعش شده، آنها گفته‌اند بر ما واجب است اول با دشمنان نزدیک‌تر بجنگیم و کار آنها را یکسره کنیم، سپس به جنگ دیگران برویم. بدین ترتیب، یکی از آثار جنگ غزه اینست که چهره وابسته داعش به برخی از کشورعای عرب و اسرائیل و آمریکا به صورت کامل نمایان شد. آنها عراق، سوریه و ایران مسلمان را دشمن نزدیک معرفی کرده و جنگ با آنها را اولویت می دانند و کسانی را که مردم فلسطین را قتل عام می کنند دشمن درجه دوم می دانند. هر چند دلیلی بردشمنی داعش با قاتلان مردم فلسطین متصور نیست، زیرا هرچه می بینیم تفاهم و اشتراک آنها در اهداف و عمل می باشد.

داعش در حالی ایران و شیعیان را مصداق شرک و ارتداد معرفی می کند، از طرفی آمریکا و اسرائیل هم، ایران و نیروهای همسو با ایران را دشمن اصلی معرفی می کنند، این وجه اشتراک آنها چگونه توجیه می شود؟؟ در حالی که ایران دشمن مشترک آنهاست، آیا داعش باز هم آمریکا و اسرائیل را دشمن می دارد؟؟

اصولا چه دلیلی بر دشمنی داعش با اسرائیل و آمریکا وجود دارد؟ اصولا چرا باید داعش بخاطر حمایت نکردن از مردم غزه مواخذه شود؟ مگر میان مقاومت فلسطین و داعش اشتراکی وجود دارد؟

ساده لوحانه است که داعش را بخاطر حمایت نکردن از غزه و فلسطین مواخذه نماییم . بررسی فلسفه وجودی داعش و حامیان آنها می تواند این نکته را روشن سازد که اصولا نه تنها تقابلی میان داعش و آمریکا و اسرائیل نیست که تفاهم و بلکه یک اتحاد استراتژیک برقرار است. داعش اکنون حیات خلوت اسرائیل در مرکز جهان اسلام بوده و یاریگر او به روز ناتوانی شده است.

وحشت از گسترش اسلام

ازسال 476 م که امپراطوری روم توسط بربرها و اقوام ژرمن سقوط کرد تا حدود قرن 15 یعنی هزار سال را قرون وسطی می نامند. در این دوره تفکر تحریف شده ای از تعالیم حضرت عیسی(ع) در قالب کلیسای کاتولیک، رهبری فکری جامعه اروپا را بر عهده داشت. تحریف انجیل در جامعه مسیحیت و انحراف در تعالیم مسیح باعث شد که یک دین بدلی از مسیحیت توسط کلیسای قرون وسطی در اروپا حاکم گردد. از نتایج این انحراف، برخورد قهرآمیز کلیسا با دانشمندان و هرگونه رشد فکری جامعه بود. کلیسا بجاى برخورد صحیح با مخالفان سنن و رسومات کلیسا از جمله دانشمندان و مخترعان علوم و فنون آنها را به کفر متهم می‏کرد و در دادگاه‏های تفتیش عقاید (انگیزیسیون) به پای میز محاکمه می‏کشاند. نمونه این رفتار خشن در مورد گالیله و کوپرنیک اتفاق افتاد. نتیجه آن، تنفر جامعه اروپایی از کلیسا و در مجموع از دین بوده و زمینه را برای رواج سکولاریسم حداکثری و ایجاد جامعه غیر دینی مهیا ساخت.

اکنون که جهان غرب در دهه های اخیر با گرایش بی سابقه به اسلام در غرب مواجه شده است، برای مقابله با این پدیده چاره جویی می کند. معرفی اسلام در قالب طالبان، القاعده و اکنون داعش، سناریویی تنظیم شده برای ایجاد وحشت و تنفر از اسلام است. رفتار اسلام داعشی با غیر مسلمانان، نشان دیگری از معرفی خشن اسلام است که اسلام به غیر مسلمانان و مسیحیان چنین نگاهی دارند، مسلمان شوید یا جزیه بدهید و الا کشته می شوید. کلیساها ویران می شوند تا چهره ای خشونت آمیز از اسلام به نمایش گذاشته شود.

داعش، طرح‌ مدل‌ بدلی برای اسلام

اسلام داعشی، آلترناتیو و بهترین انتخاب برای صهیونیست ها و جهان غرب است تا از سیل گسترش اسلام در غرب جوگیری نمایند. اگر نظریه ایجاد حکومت جمهوری اسلامی در اروپا تا سال 2050 محقق شدنی است، اسلام داعشی می تواند سد بزرگی در این مسیر باشد. فرانسه زمانی به کثرت کلیساها شهرت داشت، اما امروزه شمار مساجد فرانسه، بیشتر از تعداد کلیساهاست. هم‏اکنون 30 درصد کودکان و جوانان زیر بیست سال در فرانسه مسلمان هستند و این نرخ در شهرهای بزرگی مانند پاریس، نیس و مارسی 45 درصد کودکان و جوانان زیر بیست سال را شامل می‏شود. چه راهکاری برای غرب وجود دارد تا از این سیل اسلام خواهی جلوگیری نماید. تغییر چهره اسلام نزد غربی ها و معرفی اسلام بدلی می تواند بهترین انتخاب باشد. اگر داعش نماینده اسلام در جهان معرفی شود و زنده سر بریدن انسان ها یک عمل ارزشمند اسلامی تلقی شود، آیا باز هم تقاضا برای مسلمان شدن در اروپا و غرب وجود خواهد داشت.

تعداد بازدید از این مطلب: 142
برچسب‌ها: روز قدس، حمایت از فلسطین، مقابله با اسلام انحرافی , همه زندگیم , اسد سرخی , روز قدس، حمایت از فلسطین، مقابله با اسلام انحرافی , همه زندگیم , اسد سرخیروز قدس، حمایت از فلسطین، مقابله با اسلام انحرافی , همه زندگیم , اسد سرخیروز قدس، حمایت از فلسطین، مقابله با اسلام انحرافی , روز قدس، حمایت از فلسطین، مقابله با اسلام انحرافی , روز قدس، حمایت از فلسطین، مقابله با اسلام انحرافی , روز قدس، حمایت از فلسطین، مقابله با اسلام انحرافی , همه زندگیم , اسد سرخی , روز قدس، حمایت از فلسطین، مقابله با اسلام انحرافی , همه زندگیم , اسد سرخیروز قدس، حمایت از فلسطین، مقابله با اسلام انحرافی , همه زندگیم , اسد سرخیروز قدس، حمایت از فلسطین، مقابله با اسلام انحرافی , روز قدس، حمایت از فلسطین، مقابله با اسلام انحرافی , روز قدس، حمایت از فلسطین، مقابله با اسلام انحرافی , همه زندگیم , اسد سرخیهمه زندگیم , اسد سرخیهمه زندگیم , اسد سرخیهمه زندگیم , اسد سرخیهمه زندگیم , اسد سرخیهمه زندگیم , اسد سرخی ,
موضوعات مرتبط: خبر و رسانه , ,
|
امتیاز مطلب : 25
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6


بگذار برایت بریزد و تمام شهرم را خیس کند! آبرویم فدای یک تار از موهایت!


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود